Keittiömestarin mielessä

Kuinkahan monta kertaa on esittänyt itselleen lähes paniikinomaisen kysymyksen, joka on muhinut ja nakertanut takaraivossa koko viikon, mutta jäänyt taka-alalle päivittäisen keittiötyön vuoksi.

 

Juuri se! Ensi viikon ruokalista
Kuten kaikki muutkin asiat, sen piti olla valmiina jo mieluiten eilen!

 

Mistä löydän inspiraation? Etsinkö vain jonkun aiemman viikon ruokalistan vai raivaanko aikaa luovuudelle, hintatietoisuudelle ja sesongin mukainen rätt i säsong?

 

Näin minun tulisi tehdä, koska senhän jokainen kunnianhimoinen kokki haluaa antaa vierailleen, työkavereilleen ja itselleen – olla luova. Joskus inspiraatio vain on kadoksissa.

 

Bergfalk voi olla sinulle enemmän kuin kalan, äyriäisten ja lihan toimittaja. Haluamme olla sinulle myös inspiraation lähde ja tukea kehittymistäsi. Bergfalkilla on kokemusta vuosien takaa, josta uskomme sinun hyötyvän. Ensimmäinen askel on tämän kotisivun julkaiseminen, jonka kautta sinulla on mahdollisuus oppia tuntemaan Bergfalk hieman paremmin, mutta myös näkemään Bergfalk kaikupohjana oman ja toimintasi kehittymiselle.

Vinkkejä!

Anna meidän tukea luovuuttasi, antamalla sinulle hinnaltaan sopivat ja sesongin mukaiset raaka-aineet. Apu voi löytyä lähempää kuin uskotkaan. Toki sinulla on työkaverit, mutta tiedämme myös, että ruokalistat kirjoitetaan joskus aivan omassa rauhassa.