Startsida

Tervetuloa Bergfalkille

Suomen parhaimpien joukkoon kuuluvana elintarvike-alan tukkukauppiaana tavoitteenamme on olla kaikkien asiakkaidemme ulottuvilla.
Haluamme, että sekä suuret että pienet ravintola-, catering-, kahvila-, hotelli- ja kauppa-alan asiakkaamme tuntevat olevansa tervetulleita ostamaan meiltä. Tiedoillamme, joustavuudellamme ja kuuntelemalla mielipiteitänne haluamme herättää luottamuksenne ja luoda parhaimmat edellytykset onnistumisellenne alueellanne. Meillä on laaja kaikkia puhutteleva valikoima, jonka avulla te asiakkaana voitte tuntea, että kaikki tarjoilemanne Bergfalkin tuotteet, vastaavat asiakkaidenne odotuksia laadun, huolellisuuden ja jäljitettävyyden suhteen.

 

Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme tulevaisuutta vastaavan valikoiman. Kantamalla vastuuta ympäristöstä ja sesongista huolehdimme siitä, että tulevat sukupolvet saavat nauttia samasta laajasta raaka-aineiden moninaisuudesta, kun me saamme tänä päivänä. Parannamme koko ajan toimintaamme ylläpitämällä läheistä ja jatkuvaa yhteyttää asiakkaihimme ja huomioimalla mielipiteitänne. Haluatko osallistua matkaamme?